Buiten leven is zo langzamerhand een onderdeel van onze levensstijl geworden. Een sfeervol terras voorzien van mooie planten is daar een essentieel onderdeel van.

Groen in de tuin, in de borders en steeds vaker ook op terras of balkon. Veel tuinplanten kunnen prima gedijen in een pot of plantenbak. Sommige soorten worden er zelfs speciaal voor geselecteerd, gekweekt of veredeld.

Een voorwaarde is wel dat er een pot of bak wordt gekozen waarin de plant zich happy voelt. Niet alleen de grootte en de waterregulering zijn van belang, maar ook de vorm en materiaal. Zo houdt lang plezier van uw terras.

We zijn snel geneigd om de kiezen voor een mooi model of mooie kleur,, maar voor de plant is vooral de afmeting en de vorm van belang: breed of juist hoog.

Bij Garden & Dreams hebben we zowel verstand van potten àls van planten. We kunnen dus optimaal adviseren welke combinatie goed past en voor een goede leefomgeving zorgt.

Maar het oog wil ook wat, daarom hebben we diverse plantenbakken en -potten in diverse kleuren beschikbaar. Voor verschillende smaken en ieders budgetten. En als we het niet op voorraad hebben is een bestelling zo geregeld.

Kijk voor een indruk van ons assortiment op onze FB-fotopagina »»